سرمایه گذاری برای تولید
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
سرمایه گذاری برای تولید
  • 1404/07/12
  • - تعداد بازدید: 136
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

نشست بررسی راهکارهای برون‌سپاری فعالیت‌های حوزه نظارت بر مواد غذایی به بخش خصوصی در شیراز برگزار شد

به منظور بررسی ابعاد مختلف واگذاری و برون‌سپاری فعالیت‌های حوزه مدیریت نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه به بخش خصوصی، نشستی تخصصی در شیراز برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، معاون غذا و داروی دانشگاه در این نشست بر ضرورت استفاده از ظرفیت‌های بخش خصوصی در کنار توان دانشگاه تأکید کرد و گفت: هدف ما از این رویکرد، تسهیل امور و ارائه خدمات با کیفیت‌تر به صنایع و مردم است.

دکتر «محمدجواد خشنود» افزود: دانشگاه علوم پزشکی شیراز ضمن حمایت از حضور بخش خصوصی توانمند، همواره خود را متعهد به نظارت مستمر و علمی بر روند اجرای امور می‌داند تا سلامت مردم و امنیت غذایی استان در بالاترین سطح حفظ شود.

مهندس «میثم حسینی مقدم امامی» مدیر نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه نیز با اشاره به اهمیت این رویکرد اظهار کرد: برون‌سپاری برخی فرآیندها به بخش خصوصی، می‌تواند گامی مهم در جهت افزایش کارآمدی، کاهش بروکراسی اداری و تسریع روند پاسخگویی به صنایع و مراجعین باشد، همچنین این اقدام ظرفیت‌های فنی و تخصصی بخش خصوصی استان را به کار می‌گیرد و به هم‌افزایی با مجموعه دانشگاه کمک خواهد کرد.

وی افزود: البته این موضوع نیازمند دقت نظر فراوان است و باید با رعایت قوانین و مقررات و پس از بررسی‌های کارشناسی همه‌جانبه در حوزه‌های حقوقی و اجرایی صورت گیرد تا ضمن حفظ سلامت مردم و صیانت از حقوق مصرف‌کننده، اعتماد عمومی نیز تقویت شود.

در ادامه این نشست نمایندگان دستگاه‌ها و انجمن‌های حاضر ضمن ارائه نقطه‌نظرات تخصصی خود، مزایا، چالش‌ها و الزامات قانونی برون‌سپاری را مورد بحث و تبادل نظر قرار دادند. از جمله موضوعات مطرح‌شده می‌توان به تضمین کیفیت خدمات، نظارت دقیق دانشگاه بر عملکرد بخش خصوصی، کاهش هزینه‌های اجرایی و افزایش سرعت در رسیدگی به امور صنایع غذایی و بهداشتی استان اشاره کرد.

در پایان جلسه مقرر گردید اعضای کارگروه، پس از انجام بررسی‌های کارشناسی و حقوقی دقیق، پیشنهادهای مکتوب خود را برای تصمیم‌گیری نهایی ارائه دهند تا مسیر اجرای این طرح با اجماع کارشناسانه و با در نظر گرفتن همه جوانب قانونی مشخص شود.

این نشست با حضور معاون غذا و داروی دانشگاه، مدیران و روسای گروه‌های تخصصی معاونت و نمایندگان دفتر حقوقی و امور قراردادهای دانشگاه، انجمن صنفی کارفرمایی صنایع غذایی استان، جامعه مسوولین فنی صنایع غذایی استان، نظام مهندسی کشاورزی، اداره صدور پروانه‌های جهاد کشاورزی و اداره کل استاندارد فارس در دفتر مدیریت غذا برگزار شد.

پایان خبر

  • گروه خبری : آخرین اخبار,اخبار وب دا
  • کد خبری : 133926
کلیدواژه
حبیب ا... یخاری
خبرنگار

حبیب ا... یخاری

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب